Czytaj dalej →
Menu zmienia się wraz ze zmianą sezonu, więc trudno się nim znudzić! W przygotowaniu nowe wyśmienite menu 2017!
Krewetki w spaghetti ziemniaczanym
serwowane z dwoma sosami
Małże w sosie maślano cytrynowym
na białym winie serwowane z grzanką
Carpaccio z polędwicy wołowej
z rukolą, kaparami oraz płatkami sera Grana Padano
Tatar z łososia
serwowany z suszonym pomidorem oraz olejem truflowym z grzanką
Tatar ze śledzia
serwowany z cebulką i pieczonymi ziemniaczkami
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką
serwowany z grzanką
Bruschetta
serwowana z pomidorami, świeżą bazylią oraz cebulką
Smażony camembert panierowany
serwowany z żurawiną i grzankami
Sałatka z niebieskim serem
serwowana z gruszką, karmelizowanym orzechem włoskim oraz sosem balsamicznym z chrupiącą tortillą
Grillowany kurczak na sałacie
serwowany z pomidorami, parmezanem oraz sosem Cesar z grzankami
Sałatka z kozim serem i burakiem
buraki serwowane na szpinaku z orzechami włoskimi oraz sosem balsamicznym
Domowy Rosół
Tajska zupa imbirowa z kurczakiem
Zupa rybna z łososiem i halibutem
Zupka pomidorowa
Paluszki rybne
serwowane z frytkami oraz puree marchewkowym
Nuggetsy
serwowane z frytkami oraz puree marchewkowym
Naleśniki z serkiem
serwowane z bitą śmietaną oraz sosem czekoladowym
Naleśniki z czekoladą i gruszką
serwowane z bitą śmietaną oraz sosem owocowym
Naleśniki z dżemem
serwowane z bitą śmietaną i polewą czekoladową
Szarlotka
serwowana na gorąco z lodami waniliowymi
Lava Cake
ciastko czekoladowe serwowane na gorąco z wiśnią
Deser Villa Dune